Potrivit Codului Fiscal,  toate persoanele fizice care obtin venituri din salarii pot redirectiona 2% din impozitul platit catre o Asociatie non-profit.

Suma de 2% nu reprezinta o contributie personala (nu trebuie sa faceti nici o plata suplimentara), ci este redirectionata de catre Bugetul de Stat conform cererii personale a fiecarui contribuabil.

ART. 57
Determinarea impozitului pe venitul din salarii
(4) Contribuabilii pot dispune asupra destinatiei unei sume reprezentand pană la 2% din impozitul stabilit la alin. (3), pentru sustinerea entitatilor nonprofit care se infiintează si functioneaza in conditiile legii, unitatilor de cult, precum si pentru acordarea de burse private, conform legii.

Fondurile obtinute vor fi folosite in activitatea curenta a CS de GO 361, inclusiv in dezvoltarea despreGO.ro – singurul site romanesc dedicat GO-ului actualizat ZILNIC!

Pentru a redirectiona acesti 2% catre Clubul Sportiv de GO 361, tot ce aveti de facut este sa completati un formular cu datele Dumneavoastra personale si datele Asociatiei noastre (nu este obligatoriu sa completati suma) si sa-l trimiteti (personal sau prin posta) la Administratia Financiara de care apartineti.

Daca aveti venituri numai din salarii, trebuie sa completati Formularul 230.

Daca aveti venituri din surse multiple (de exemplu din inchirieri sau din drepturi de autor), trebuie sa completati Formularul 200.

Datele Asociatiei noastre care trebuie folosite in completarea declaratiilor sunt urmatoarele:

Denumire entitate nonprofit: Asociatia Clubul Sportiv de GO 361
Codul de identificare fiscala: 25266513
Contul bancar in format IBAN: RO17 CECE B306 43RO N220 4884

Nu ezitati sa ne contactati in cazul in care aveti orice fel de intrebare referitoare la procedura de mai sus!

Va multumim anticipat pentru efortul depus si pentru ajutorul financiar!